Пятница, 20.02.2026, 13:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | турбіна,а може й НІ!точно не знаю. - Форум | Регистрация | Вход
FORD CONNECT CLUB
Форма входа
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
турбіна,а може й НІ!точно не знаю.
stogramylkaДата: Четверг, 20.02.2014, 13:25 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
ДОБРОГО ВЕЧОРА!Проблема ось в чому:на Днях порвалася гофра після інтеркуллера(Ford Connect TDCI 2007р.)я,її замінив на нову,відразу заводжу авто (після заміни) пробую рушати,а машина ледве їде!заглушив мотора,почекав пару хвилин,завів і поїхала нормально!ЗАЦікавився відразу,що це могло бути? а точніше,чи може шось хоче  вийти з ЛАДУ?!
Дайте будь-ласка пораду.Буду вдячний!
НОва проблема,тепер мій форд погано заводиться на холодну і димить з вихлопної,як з КАМАЗА 80року випуску))Прогріється і нормально працює!Перевіряв форсуну на стенді-сказали нормальні!!!НЕ ЗНАЮ В ЧОМУ ПРОБЛЕМА!!!!!

Добавлено (20.02.2014, 13:25)
---------------------------------------------

Цитата stogramylka ()
ДОБРОГО ВЕЧОРА!Проблема ось в чому:на Днях порвалася гофра після інтеркуллера(Ford Connect TDCI 2007р.)я,її замінив на нову,відразу заводжу авто (після заміни) пробую рушати,а машина ледве їде!заглушив мотора,почекав пару хвилин,завів і поїхала нормально!ЗАЦікавився відразу,що це могло бути? а точніше,чи може шось хоче  вийти з ЛАДУ?! Дайте будь-ласка пораду.Буду вдячний!
НОва проблема,тепер мій форд погано заводиться на холодну і димить з вихлопної,як з КАМАЗА 80року випуску))Прогріється і нормально працює!Перевіряв форсуну на стенді-сказали нормальні!!!НЕ ЗНАЮ В ЧОМУ ПРОБЛЕМА!!!!!
Проблема рішилася чисткою клапана ЕГР!

Сообщение отредактировал stogramylka - Воскресенье, 01.12.2013, 19:56

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026
Хостинг от uCoz