Ford777 | Дата: Вторник, 29.01.2013, 19:35 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Доброго дня всім.У мене Форд Коннект та Рено Канго,одного разу я заправився поганою солярою, після чого у мене на обох машинах накрились форсунки. Я знайшов фірму в Чернівцях яка ремонтує форсунки. Мені запропонували 2варіата ремонту з вирахуванням коду форсунки (дорожчий варіант) та без цього коду (значнодешевше), я вирішив що навіщо потрібен той код, і так піде. Післяремонту форсунок без коду, І на Канго і Конект, завівши спершу Канго я незрозумів у чому річ - мотор дуже дребіжав, після чого спробував завести Конект, і ще більше був здивований, машина і диміла і погано працювала на низьких обертах….Я зняв всі форсунки і з обуренням повіз їх назад на фірму де мені їх ремонтували. На фірмі мені сказали що потрібен код, тоді все буде працювати без проблем. Я наполіг на тому щоб майстер при мені нічого не міняючи в форсунці показав що причина в цьому, і пішов у кімнату де стоїть обладнання для вирахування коду(великий комп’ютеризований стенд). Просидів я там години 3, дійсно, нічого не міняючи, просто вирахували код і дали мені форсунки з новими кодами. Короче кажучи ввів мені товаришчерез комп’ютер нові кода в обидвімашини, моєму здивуванню не було меж машини працювали ідеально!!! Так що я за КОДИ!!!
|
|
| |